Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

FC Lahti on käyttänyt päävalmentaja Marko Salon option. Näin ollen Salo jatkaa FC Lahden naisten edustusjoukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella. Kuluneella kaudella Salo vei sarjanousijan Ykkösessä komeasti viidenneksi.

Marko Salo jatkaa FC Lahden peräsimessä mielellään. Tällä kaudella FC Lahti saavutti Salon mukaan minimitavoitteensa, eli sarjapaikan uusimisen. Hän korostaa, että kuluneesta kaudesta Lahti sai paljon oppia, mitä Ykkösessä pelaaminen vaatii. Salon tavoitteena ensi kaudella on saada joukkueen kaudesta tasaisempi.

– Olemme tyytyväisiä siihen, että minimitavoite täyttyi. Joukkue jaksoi tehdä töitä kesän vaikean jakson yli ja sarjapaikan uusimiseen täytyy olla tyytyväinen. Jatkan työtä hyvällä fiiliksellä ja nyt oppirahat on maksettu. Nyt tiedämme, mitä on vastassa ja uskon, että tulevasta kaudesta tulee tasaisempi ja parempi. Pääsemme myös valmistautumaan tulevaan kauteen paremmin. Haluan, että ensi kaudella meidän perustasomme on se, jota parhaimmillaan kykenimme kuluneella kaudella olemaan. Nuori joukkue otti kehitysaskelia ja nostamme myös tulevaksi kaudeksi omia nuoria ja lupaavia pelaajia rohkeasti edustukseen. Haemme myös muutamaa kokeneempaa pelaajaa vahvistamaan joukkuettamme. Lähden luottavaisin mielin tulevaan kauteen, Salo summaa.

FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari on tyytyväinen Salon jatkoon. Heikari alleviivaa, että FC Lahti saavutti tavoitteensa kirkkaasti Salon johdolla. Tulevan kauden tavoitteena FC Lahdella on vakiinnuttaa paikkansa Ykkösessä, sillä naisten sarjajärjestelmään tulee muutoksia ja kahden ylimmän sarjatason joukkuemäärä supistuu.

– Lähtökohdat kauteen olivat vähintäänkin haastavat ottaen huomioon, kuinka nopealla aikataululla kaikki tapahtui, kun paikka Ykkösessä varmistui. Tähän peilaten seuran tavoitteena ollut sarjanpaikan uusiminen oli jo itsessään komea suoritus ja alemman loppusarjan voitto hieno lopetus ensimmäiselle Ykkösen kaudelle. Kilpailu kiristyy ensi kaudelle entisestään ja uskomme, että pystymme vakiinnuttamaan paikkamme Ykkösessä Salon johdolla, Heikari tiivistää.

FC Lahden naisten edustusjoukkueen harjoitukset käynnistyvät Salon johdolla 13.11. Samalla harjoitusjakso toimii pelaajien Try Out -jaksona. Jakso kestää marraskuun loppuun. Ilmoittautumiset päävalmentaja Marko Salolle.

Lähde: fclahti.fi


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2023 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2023

Ottelut kaudella 2023

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPablo Andrade jatkaa Lahdessa

Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja laitapuolustaja Pablo Andrade ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt portugalilaisen keskikenttämiehen, LHE Rakennuksen kummipelaajan Bubacar Djalón option.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden kanssa sopimuksen hiljattain tehnyt Altin Zeqiri siirtyy FC Lahden pelaajavahvuuteen.

Lue lisää
FC Lahdelle uusi keskikenttämies

FC Lahdelle uusi keskikenttämies

FC Lahti ja virolainen keskikenttämies Brent Lepistu ovat solmineet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on myös optio seuraavasta kaudesta. 26-vuotias virolainen siirtyy FC Lahteen Norjan pääsarjaseura Kristiansund BK:sta.

Lue lisää