Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja laitapuolustaja Pablo Andrade ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen. Kuluneella kaudella FC Lahteen Seinäjoen Jalkapallokerhosta siirtynyt Andrade esiintyi alkukaudella edukseen lahtelaismiehistössä. Andraden kauden kuitenkin keskeytti loukkaantuminen, josta mies on nyt toipunut.

Laitapuolustaja Pablo Andrade on viihtynyt FC Lahdessa hyvin ja hän jatkaa seurassa innoissaan. Kuluneella kaudella Andrade pelasi viisi liigaottelua ennen loukkaantumistaan. Laitapuolustajan toipuminen otti takapakkia syksyllä ja miehen jalka jouduttiin leikkaamaan. Andrade on kuntouttanut itseään syksyn Lahdessa ja kuntoutuminen on sujunut hyvin. Hän haluaa näyttää ensi kaudella osaamistaan ja pelata ehjän kauden.

– Haluan näyttää lisää. Uskon, että ensi kaudesta tulee koko joukkueelle parempi. Pidän Suomesta ja Lahdesta ja jatkan täällä mielelläni. Myös perheeni on viihtynyt Lahdessa. Nyt pidän vähän lomaa ja matkustan Brasiliaan ja tammikuun puolessa välissä tulen takaisin sataprosenttisessa kunnossa. Haluan kiittää seuraa, taustoja ja kannattajia siitä tuesta, jonka sain ja siitä, että seura uskoi minuun vaikean kauden jälkeen. Haluan näyttää kannattajille, kuka Pablo Andrade oikeasti on. Haluan antaa kaiken joukkueelle ja palan halusta päästä pelaamaan kannattajien edessä, Andrade kertoo.

FC Lahdella on Andraden sopimuksen myötä koossaan ensi kaudelle 14 pelaajasopimusta. Sopimuspelaajat ovat maalivahdit Anton Munukka ja Osku Maukonen sekä kenttäpelaajat Eemil Laamanen, Akseli Puukko, Daniel Koskipalo, Julius Tauriainen, Bubacar Djaló, Samuel Pasanen, Tommi Jäntti, Viljami Jokiranta, Marius Könkkölä, Vilho Huovila ja Onni Hänninen.

Lähde: fclahti.fi


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2023 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2023

Ottelut kaudella 2023

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMarko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

FC Lahti on käyttänyt päävalmentaja Marko Salon option. Näin ollen Salo jatkaa FC Lahden naisten edustusjoukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt portugalilaisen keskikenttämiehen, LHE Rakennuksen kummipelaajan Bubacar Djalón option.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden kanssa sopimuksen hiljattain tehnyt Altin Zeqiri siirtyy FC Lahden pelaajavahvuuteen.

Lue lisää
FC Lahdelle uusi keskikenttämies

FC Lahdelle uusi keskikenttämies

FC Lahti ja virolainen keskikenttämies Brent Lepistu ovat solmineet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on myös optio seuraavasta kaudesta. 26-vuotias virolainen siirtyy FC Lahteen Norjan pääsarjaseura Kristiansund BK:sta.

Lue lisää