Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salpausselän kisat urheillaan ilman liveyleisöä

Salpausselän kisat urheillaan ilman liveyleisöä

Tukea voi osoittaa "Kannusta kisakatsomossa" -lipulla!

Salpausselän kisojen organisaatio on päättänyt, että yleisölipunmyyntiä ei avata tulevaan tapahtumaan Päijät-Hämeen alueella voimassa olevien viranomaissuositusten ja yleisötapahtumarajoitusten vuoksi. Sen sijaan organisaatio on lanseerannut "Kannusta kisakatsomossa" -lipun, jonka avulla kaikki talviurheilufanit voivat osoittaa tukensa urheilijoille kotikatsomon lisäksi Urheilukeskuksen areenoilla.

Päijät-Hämeen alueen terveysviranomaiset ovat jatkaneet yleisötapahtumia ja julkisia kokoontumisia koskevia rajoituksia 25.1.2021 saakka koronapandemian vuoksi. Salpausselän kisat järjestetään rajoituksia noudattaen ilman yleisöä.

"Järjestämme reilun kahden viikon kuluttua kisat ilman yleisöä. Paikalla ovat urheilijat ja muut joukkueenjäsenet, kilpailuorganisaatio vapaaehtoisineen, medianedustajia sekä tv-tuotanto, jonka avulla välitämme tunnelmat jokaisen kotisohvalle. Noudatamme tämänhetkisiä tiukkoja terveysturvallisuuteen perustuvia rajoituksia, jotka tämän kokoiseen tapahtumaan antaa valtakunnallinen, alueellinen ja myös paikallinen viranomainen", sanoo Salppuri Oy:n toimitusjohtaja Ismo Hämäläinen. 

Maailmancuptasoisella kansainvälisellä tapahtumalla on erityisryhmästatus, mikä antaa mahdollisuuden kilpailutapahtuman järjestämiseen ja näin ollen satojen ihmisten, jotka ovat työssä, kokoontumisen. Tämä on vaatinut organisaatiolta laajan terveysturvallisuussuunnitelman. 

"Salpausselän kisoilla on terveysturvallisuussuunnitelma, jota Opetus- ja kulttuuriministeriö on puoltanut ja rajaviranomainen hyväksynyt. Tämän "kuplamallin" avulla ulkomaisten joukkueiden saapuminen Suomeen on mahdollista ja ketju koko kisojen ajan on katkeamaton saapumisesta aina Suomesta poistumiseen saakka", selventää Hämäläinen. 

"Kannusta kisakatsomossa" -liput myynnissä - kuvat katsomossa kirittävät urheilijoita

Salpausselän kisojen henki elää vahvana siitäkin huolimatta, ettei yleisön pauhua tänä vuonna päästä kuulemaan. Kisakatsomot verhotaan suomalaisten talviurheilufanien kuvilla. 

"Kannusta kisakatsomossa" -liput ovat nyt myynnissä. Lipun oston yhteydessä oma kuva ladataan palveluun ja se päätyy lopulta banderolliin, joka pystytetään kisakatsomoon kisojen ajaksi. 

"Haluamme näyttää urheilijoille konkreettisesti, että arvostamme ja kannustamme heitä. Olemme hengessä mukana ja uskomme, että tuhannet talviurheilufanit ovat myös - Salppurin henki elää vahvana koronapandemiasta huolimatta", sanoo Lahden Hiihtoseuran toiminnanjohtaja Janne Marvaila ja kehottaa kaikkia lähtemään hauskaan tempaukseen mukaan täyttämään kisakatsomoita. 

"Kannusta kisakatsomossa" -liput ovat myynnissä sunnuntaihin 17.1.2021 asti. 

98. Salpausselän kisat järjestetetään 22.-24.1.2021 Lahden Urheilukeskuksessa. Mukana on lähes 300 urheilijaa 23 eri maasta.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Vuoden 2017 MM-kilpailut Lahteen

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS valitsi Lahden vuoden 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailujen järjestäjäksi Korean Kangwonlandissa pidetyssä kongressissa.

Lue lisää