Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vuoden 2017 MM-kilpailut Lahteen

 

Vuoden 2017 MM-kilpailut Lahteen


Kansainvälinen hiihtoliitto FIS valitsi Lahden vuoden 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailujen järjestäjäksi Korean Kangwonlandissa pidetyssä kongressissa. Muut kisahakijat olivat Saksan Oberstdorf, Slovenian Planica ja Puolan Zakopane. FIS:n hallituksen äänestys kisaisännästä meni kolmannelle kierrokselle, jolla Lahti voitti Planican äänin 12 - 3.

Suomen delegaation loppukiri hakuprosessissa tuotti halutun lopputuloksen Koreassa. Lahti sai MM-kilpailut onnistuneen hakukonseptinsa sekä uuden ja tuoreen lähestymistapansa ansiosta. Hakukomitean vuoden mittainen urakointi ja mm. Suomi 100 vuotta -teeman korostaminen olivat ratkaisevassa roolissa valinnassa.

Vuoden 2017 MM-kilpailut tulevat olemaan yksi Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden merkittävimmistä tapahtumista.

Vuoden 2017 kilpailut ovat seitsemännet Lahdessa järjestettävät pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut.

Lahti on järjestänyt MM-kilpailut aiemmin vuosina 1926, 1938, 1958, 1978, 1989 ja 2001.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Salpausselän kisat urheillaan ilman liveyleisöä

Salpausselän kisat urheillaan ilman liveyleisöä

Salpausselän kisojen organisaatio on päättänyt, että yleisölipunmyyntiä ei avata tulevaan tapahtumaan Päijät-Hämeen alueella voimassa olevien viranomaissuositusten ja yleisötapahtumarajoitusten vuoksi.

Lue lisää