Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Fellmanin ajot siirtyy elokuulle

Fellmanin ajot siirtyy elokuulle

Perinteinen alkukesän lahtelainen urheilutapahtuma, kansainvälinen kortteliajo Fellmanin ajot siirtyy kesäkuulta elokuulle.

Maamme toiseksi vanhimman pyöräilykilpailun alkuperäinen päivämäärä oli kesäkuun 5. päivä. Uusi ajankohta on elokuun 8. päivä.

Niin viranomaisten kuin myös pyöräilyn lajiliiton Suomen Pyöräilyn ohjeet eivät anna mahdollisuutta kilpailujen toteuttamiseen kesäkuussa. Edellä mainittujen määräysten mukaan pyöräilyn yhteislähtökilpailuja ei voi vielä kesäkuussa järjestää, koska ohjeiden mukaisia turvavälejä ei voi taata.

- Tilanne on täysin ymmärrettävä ja me emme halua ottaa mitään riskejä. Tiedämme, että tänäkin vuonna kilpailusta tulee mielenkiintoinen ja hyvätasoinen, vaikka varmasti mahdollisista matkustusrajoituksista johtuen ulkomaalaisia joukkueita joutuu jäämään elokuussakin pois. Fellmanin ajojen kanssa samana viikonloppuna Porvoossa ajetut kaksi kilpailua jäävät tänä vuonna kokonaan ajamatta. Me emme halunneet katkaista hyvää Fellmanin ajojen perinnettä, kertoi TWD-Länkenin puheenjohtaja ja Fellmanin ajojen kilpailujohtaja Esko Lummelampi.

Suomen kansallisen kilpailukalenterin päivitys on parasta aikaa käynnissä. Kesäkuun alussa viranomaisten antamat ohjeet tulevat vaikuttamaan siihen, voidaanko jo heinäkuussa ajaa yhteislähtökilpailuja. Maantiepyöräilyn SM-kilpailut on siirretty kesäkuun lopulta elokuun 22.-23. päiville.

- Tilanne on vaikuttanut myös meidän omaan joukkueeseemme niin, että peruttujen kilpailujen lisäksi yhteisharjoituksia ei ole toteutettu. Vaikka tartuntariski on ulkoilmassa pieni, emme halua antaa vääränlaista kuvaa toiminnastamme. Joukkueena harjoiteltaessa ei ole mahdollisuutta pitää riittäviä turvaetäisyyksiä. Kilpailuohjelmastamme jäi pois mm. 12 kansainvälistä kilpailupäivää Ruotsissa, sanoi Esko Lummelampi.

TWD-Länkenin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
TWD-Länkenin Sauli Pietikäinen voittoon pitkällä soololla Liedossa

TWD-Länkenin Sauli Pietikäinen voittoon pitkällä soololla Liedossa

Pyöräsuunnistuksessa MM-, EM- ja SM-mitaleita kerännyt Sauli Pietikäinen on tällä kaudella keskittynyt maantiepyöräilyyn.

Lue lisää

Jussi Veikkasen ammattilaisura jatkuu tutussa ympäristössä

Jussi Veikkaselle kuten muille kymmenille ammattilaispyöräilijöille kulunut syksy on ollut stressaava.

Lue lisää
TWD-Länkenin ja Helkaman yhteistyö jatkuu myös tulevina vuosina

TWD-Länkenin ja Helkaman yhteistyö jatkuu myös tulevina vuosina

Maamme ainoa polkupyörien merkittävä valmistaja Helkama Velox on tuonut maahan kahden vuoden ajan Merida ­kilpa- ja harrastuspyöriä.

Lue lisää
Pyöräsuunnistaja Samuel Pökälä liittyy TWD-Länkenin maantiejoukkueeseen

Pyöräsuunnistaja Samuel Pökälä liittyy TWD-Länkenin maantiejoukkueeseen

Suomen pyöräsuunnistusmaajoukkueeseen kuuluva 21-vuotias asikkalalainen Samuel Pökälä liittyy TWD-Länkeniin kauden 2012 alusta.

Lue lisää